23948sdkhjf

Kronen Vanløse åbner i morgen med dansk rock-ikon

Der har været stor aktivitet på Apollovej i Vanløse i flere år, men nu åbner Kronen Vanløse endelig.

Det nye 59.000 m2-store projekt med butikker, restauranter og beboelse ved Vanløse Torv er klar til at slå dørene op for gæster og nysgerrige borgere i morgen kl. 08.00, når overborgmester Frank Jensen klipper den røde snor over og erklærer Kronen Vanløse for officielt åbent, fortæller Kronen i en pressemeddelelse.

En af de helt store oplevelser bliver nok det danske rock-ikon Jesper Binzer, som spiller koncert.

Mette Kapsch, partner i Solstra Capital Partners, der har stået bag udviklingen af det nye bykvarter, glæder sig meget til at fejre det færdige resultat og åbningen:

- Endelig er vi kommet dertil, hvor vi kan byde velkommen til det nye samlende centrum i Vanløse, Kronen Vanløse. Det bliver et moderne kvarter i Vanløse, der er skabt i samarbejde med borgere og vigtige interessenter. Vi har arbejdet hårdt på at skabe et fælles samlingspunkt med masser af tilbud, og vi håber derfor også, at mange mennesker kommer forbi i morgen til åbningsfesten, siger hun.

Det nye shoppingcenter bliver det 8. største i Københavnsområdet med masser af spændende oplevelser og kulturelle tilbud til borgerne.

Der kommer i alt 60 nye dagligvare-, indretnings- og modebutikker til Vanløse med det nye shoppingcenter. Borgerne i Vanløse kan også se frem til restauranter, cafeer og rekreative områder.

Baggrund for Kronen
Det ny kvarter med butikker og boliger har fået navnet Kronen Vanløse fordi en krone symboliserer samling; en ting eller et symbol der samlet noget.

Navnet, Kronen, har en stærk historisk forbindelse til Vanløse og udviklingen i dansk detailhandel.

På Jyllingevej 56 kan man stadig se skorstenen efter margarinefabrikken "Kronen", der blev grundlagt i 1914.

Det udviklede sig til en hel kæde af butikker, der solgte kaffe fra eget risteri og andet godt. I begyndelsen af 1960erne overtog Børge Olsen forretningerne, og disse blev en del af Irma-kæden.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094